30 Ekim 2008 Perşembe

ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKANIN YEŞİL KARTI İPTAL OLMAYACAK



Ne demeli ?
İşe yarar mı ?
Umarım...



Haber: Çocuğuna Sahip Çıkanın Yeşil Kartı İptal Olmayacak

Haber: Çocuğuna Sahip Çıkanın Yeşil Kartı İptal Olmayacak

Adana Valisi İlhan Atış, Gösteriye Katılan Çocukları Sokaklardan Kurtarmak İçin Kanaat Önderleriyle Aileleri Ziyaret Edeceklerini Söyledi.

Adana Valisi İlhan Atış, gösteriye katılan çocukları sokaklardan kurtarmak için kanaat önderleriyle aileleri ziyaret edeceklerini söyledi.

Vali Atış, 'Çocuğuma sahip çıkacağım' diyen ailenin yeşil kartının iptal edilmeyeceğini söyledi. Bir haftalık çalışma başlattıklarını anlatan Atış, "Tespit ettiğimiz çocukların ailelerine kanaat önderleriyle birlikte çay içmeye gideceğiz. Bu ailelerden polise taş atan çocuklarına sahip çıkmalarını isteyeceğiz. 'Çocuğuma sahip çıkacağım.' diyen ailelerin yeşil kartını iptal etmeyeceğiz. Amacımız tehdit değil çocuklarımızı topluma kazandırmak." dedi.

Atış, "Nasıl salıncaktan çocuğunu düşüren, mendil sattıran aileyi sorumlu tutuyorsak. Yasal olmayan toplantı ve gösterilere katılıp polisimize taş atan çocuklarını engellemeyen aileleri de sorumlu tutacağız. Hayvan sahiplerinin bile sorumlulukları var. Bu ailelerin de sorumluluğu olmalı. Ailelere uygulanacak cezalar anlatılacak. Tavırlarımızdan sonuç alamazsak, ailelerimizin Türkiye Cumhuriyeti kanunlarıyla tanışmasını sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

(CİHAN)
(Cihan Haber Ajansı) 30.10.2008 13:22

Hiç yorum yok: